Informatii Cenzurate

Dincolo de adevarul oficial

Industria crimei loveste din nou

Sursa : https://autismovaccini.org/2016/04/26/autismo-e-vaccini-lindustria-del-crimine-colpisce-ancora-ai-cdc/

Se confirma din mai multe surse ca la CDC (Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor) din Atlanta este in curs de proiectare o mare ofensiva impotriva numeroaselor critici aduse vaccinatiilor, din cauza popularitatii notabile castigata de filmul documentar VAXXED.

Constatandu-se faptul ca actiunea de a cenzura filmul a dat faliment, contribuind astfel la informarea multor persoane despre istoria informatorului cait al CDC-ului, dr. William Thompson, care a confesat public ca a luat parte la o frauda stiintifica pentru manipularea datelor dintr-un studiu, ce demonstrau legatura dintre vaccinuri si autism la copiii afro-americani, in timpul unei recente dezbateri la Festivalul de Film de la Manhattan.  Prin declaratia dr. Brian Hooker, s-a aflat ca doctorului Thompson i s-a promis o promovare, sa fie directorul unei mari fundatii de cercetare, cu un „respectabil premiu in bani ” si asigurarea de a mentine in continuare locul de munca de la CDC, cu scopul de a restabili o noua cercetare si „reanalizare” a datelor pentru a elimina definitiv orice legatura intre vaccinuri si autism.

Dupa cele declarate de dr. Brian Hooker :

– este foarte probabil ca dr. Thompson va prezenta o versiune „preparata” a analizei sale originale din 2004, si va incerca sa absolve vaccinul trivalent MMR (ROR) in cursul lunii  Mai 2016. 

Aceasta este atitudinea tipica ce am vazut-o intotdeauna din partea CDC-ului.  Cei de la CDC analizeaza datele rezultate in urma studiilor iar cand vad ca exista un efect care nu le place, reanalizeaza datele pana cand efectul nedorit dispare.

Unele activitati au fost foarte, foarte, dubioase dar care i-au permis sa mearga mai departa si i-au permis sa ramana si la CDC.  A obtinut chiar un important premiu in bani de la CDC pentru a continua munca, pana la pensie.   Dar mai sunt si o gramada de alte lucruri ce s-au intamplat dupa ultima discutie ce am avut-o cu dr. Thompson, in septembrie 2014.                  Si vreau sa va pun pe toti in garda, anticipandu-va acest lucru. 

Inca o data, se intampla acelasi lucru pe care l-am mai vazut si auzit pus in act de o agentie care este complet sub influenta industriei farmaceutice. Iar CDC-ul a fost creat tocmai pentru a nu spune adevarul, cu scopul manipularii opiniei publice, pentru a face ceea ce industria crede ca este lucrul cel mai bun pentru societate.

Pentru multi dintre angajatii CDC-ului, evenimentele descrise de dr. Hooker nu sunt o surpriza.  Cu saltul generat si alimentat de o discutie mai ampla in jurul pericolelor vaccinurilor si industriei farmaceuice, dr. Thompson este pe cale sa devina un pericol.  Chiar si numai ca om, dr. Thompson reprezinta in cel mai fericit caz, simbolul unui amplu cadru de coruptie masiva ce implica, la numeroase nivele, guvernul si industria farmaceutica. Au existat multi alti informatori inaintea dr. Thopmson si multi altii or sa vina in viitor.  Efortul masiv facut luna trecuta de activisti, mediile independente si toate persoanele implicate in problema „autismului indus de vaccinuri” pare sa fi avut un impact destul de puternic pentru a muta discutia „in lumina”, departe de intunericul cu care aceasta problema se lupta, datorita increderii oarbe pe care lumea o avea in vaccinuri si a practicii de negare a  daunelor produse de acestea.

Din 2014, momentul in care declaratia publica a dr. Thompson despre cum s-a realizat frauda stiintifica la CDC, mediile oficiale au obscurat si cenzurat brutal orice tentativa de discutie in jurul acestei probleme, de coruptie la CDC si despre pericolele derivante din practica vaccinatiilor.  De la acea data, nu au fost facute practic nici un fel de eforturi din partea guvernului american (la orice nivel) pentru a de ancheta afirmatiile facute de dr. Thompson.

Recent, atacurile mediei oficiale sunt de-a dreptul ridicole, in tentativa inutila si zadrnica de a intarzaia efectul „bombei cu ceas” pe care filmul lui De Niro si a altor personalitati influente l-a produs.

Oriunde de la New York la Atlanta, de la San Francisco la Houston,  sustinerea masiva a publicului in favoarea proiectiei filmului, este cea mai puternica dovada a setei de cunoastere a adevarului, care trece de granitele USA, cu scopul de a demasca o data pentru totdeauna coruptia guvernelor si de a se refuza politica fortata a vaccinarilor, ca un raspuns ferm si decis al tutelarii sanatatii noastre si a copiilor nostri.

Pregatiti-va pentru o puternica propaganda in favoarea vaccinului trivalent MMR (ROR), care va fi pusa in practica probabil din luna Mai, sub „false flag” ( falsul steag) al stiintei. ”  Si cum CDC-ul si industria farmaceutica nu pot conta pe fapte si adevaruri stiintifice (pentru ca nu le detin), tacticile lor se vor concentra pe frauda stiintifica combinata cu un atac orwellian la gandirea libera si inteligenta, invocand cenzura si intimidandu-va cu ajutorul mediilor oficiale.

 

                                                                         Traducere de,

                                                                               Mihaela Fidiuc