Informatii Cenzurate

Dincolo de adevarul oficial

„HPV” – Insusi Colegiul Pediatric American il neaga !

Sursa :
http://www.thehealthyhomeeconomist.com/american-college-of-pediatrians-warning-gardasil-hpv-vaccines/

Preocupant mesajul lansat de  American College of Pediatric, care a dat o declaratie dezinteresata fara precedent (contrar altora ) ce sublineaza legitimele sale preocupari privind siguranta vaccinurilor HPV (Human Papilloma Virus)  : Gardasil si Cervarix ( ianuarie 2016) . Amintim ca pana in prezent nu a fost atestata eficienta impotriva cancerului.

NICI UN VACCIN nu este eficient 100% si Gardasil NU protejeaza impotriva oricarui tip de HPV si nici impotriva oricaror infectii precedente” (5.1)    

 Iata un extras din prospectul vaccinului Gardasil

3FOTOGARDASIL1FOTO GARDASILScopul declaratiei este acela de a informa pe toata lumea cu privire la neincrederea pe care o avem in aceste vaccinuri, ce cauzeaza daune, chiar ireversibile.
„Subiectii ce au primit acest vaccin, sunt pusi la curent cu potentialele efecte colaterale de producatori ? ”

 Una dintre multele preocupari ?

Este legatura dintre aceste vaccinuri HPV (Gardasil si Cervarix) si insuficienta ovariana precoce (POF). Inutil sa mai  adaugam ca totul este documentat cu cazurile tinerelor care au contractat, din nefericire, aceasta leziune, in urma primirii vaccinului.

American College of Pediatric ( ACPEDSAI)  nu vrea sa ramana pasiv si incepe sa cerceteze asupra sigurantei acestor vaccinuri, insufland aceste dubii si altor institutii ca FDA, care a aprobat imediat utilizarea acestor vaccinuri fara sa se asigure de caracteristicile lor.  ACPEDSAI a identificat principalele caracteristice ce trezesc suspiciuni, incercand sa dea (prin intermediul datelor si marturiilor) o imagine a situatiei reale ; ce ar fi necesar sa se faca si care sunt problemele ce trebuie abordate imediat.

 Scott S. Field MD, scrie urmatoarele :
  1. functia ovariana pe termen lung nu a fost evaluata in nici unul din cele doua studii privind siguranta vaccinului HPV, exprimentate atat pe soarcei cat si pe subiecti umani.
  2. marea majoritate a medicilor de familie nu cunosc posibila corelatie(asociatie) intre un vaccin HPV si POF.
  3.  Utilizarea adjuvantului cu aluminiu pare sa se coreleze cu aceste tulburari autoimune la fete.
  4.  De cand au fost eliberate autorizatiile pentru Gardasil, in 2006, au fost circa 213 semnalatii VAERS ce se refera la probleme si tulburari privind : amenoreea, POF, sau menopauza precoce.  In 88% din aceste cazuri, tulburarile au fost asociate vaccinului Gardasil.  Vaccinul Cervarix, a fost autorizat la sfarsitul anului 2009 si reprezinta 4,7 % din cazurile reclamate de VAERS.  Cu toate asigurarile ce sunt date de producatori, faptele vorbesc clar.

In plus, semnalarile VAERS, raportate din 2006 se limiteaza doar la cazurile de amenoree, fara sa ia in considerare alte tulburari cum ar fi sindromul de ovar policistic.

Si despre polisorbatul 80 , elementul ce declanseaza POF ?

Credeti ca exista raspunsuri sigure privind siguranta acestor vaccinuri ?  Nu exista nici o dovada (nici un studiu nu a fost furnizat care sa ateste acest lucru) si insasi prospectele acestor vaccinuri raporteaza aceste fapte.                        Polisorbatul 80 este un adjuvant pe baza de aluminiu, folosit pentru a facilita ca anumiti agenti chimici sa traca de bariera hemato-encefalica.  Studiile impotriva polisorbatului 80, pe care Organic Health le prezinta, sunt coplesitoare :  injectand acest adjuvant in soarecii de sex feminin, intre a 4-a si a 7- a zi de la nastere, au constatat ca acesta a accelerat cresterea soarecilor, a marit perioada „caldurilor” , a diminuat uterul si ovarele, a cauzat leziuni invelisului uterului si ovarelor. Astfel de malformatii ale ovarelor duc la sterilitate.

Si ne intrebam, exista  cercetari in acest sens ? Intrebam si pe cei de la FDA care s-au grabit sa aprobe utilizarea acestor vaccinuri fara sa faca o atestare a (NE) sigurantei.

Dr. Scott S. Field a contactat nu numai producatorul vaccinului Gardasil dar si Comitetul Consultativ in materie de imunizare (ACIP) si chiar FDA-ul pentru a-i pune la curent cu situatia fetelor care au suportat leziuni permanente, cerandu-le urmatoarele :

–  Sa li se comunice rezultatelor studiilor clinice facute pe soareci pentru verificarea functiunii ovarelor dupa vaccinare cu HPV4.-  Sa se verifice cele 89 de cazuri de amenoree semnalate de VAERS.

– Sa se alerteze furnizorii acestui vaccin asupra reactiilor adverse si despre corelatia dintre acesta si cazurile de amenoree.

Asa cum era si de asteptat, FDA-ul a raspuns ca va continua sa conduca studiile si sa monitorizeze siguranta vaccinurilor HPV.  Cum NU SE APLICA NICI UN PRINCIPIU DE TRANSPARENTA, DOCTORII NU AU LA DISPOZITIE REZULTATELE ACESTOR STUDII FANTOMATICE.

Ce e de facut ? Asteptam evolutia faptelor.

                                                                             Traducerea de,

                                                                                  Mihaela Fidiuc