Informatii Cenzurate

Dincolo de adevarul oficial

Este oficial : autismul apare pe lista reactiilor adverse ale vaccinurilor

 

Sursa : http://healthinformative.net/now-official-fda-admits-pages-vaccines-cause-autism/

Intr-un document despre vaccinuri publicat de FDA (Food and Drug Administration Agency ) apare mentionat autismul ca fiind una dintre cele mai reclamate reactii adverse severe.

Vaccinul pentru tusea convulsiva „Tripedia” ( difterie, tetanus si pertussis)  nu mai este disponibil pe piata si continutul serului furnizeaza un indiciu despre motivul pentru care a fost retras. Tripedia a fost creat si recomandat a se administra in cinci doze incepand cu a 6-a saptamana de viata si pana la 7 ani.   Pe langa alte severe complicatii, cercetatorii au recunoscut si „autismul” ca o reactie adversa  severa, pe care il gasim mentionat la pag. 11 paragraful ” Reactii adverse suplimentare” din prospectul aferent vaccinului.

Adverse events reported during post-approval use of Tripedia vaccine include idiopathic thrombocytopenic purpura, SIDS,anaphylactic reaction, cellulitis, autism, convulsion/grand mal convulsion, encephalopathy, hypotonia, neuropathy, somnolence and apnea. Events were included in this list because of the seriousness or frequency of reporting. Because these events are re- ported voluntarily from a population of uncertain size, it is not always possible to reliably estimate their frequencies or to establish a causal relationship to components of Tripedia vaccine. ”

 

Dupa cum se poate vedea au fost reclamate si alte reactii adverse ca : Purpura trombocitopenica imuna, SIDS ( sindromul mortii subite a sugarului)  reactii anafilactice , infectii cutanate bacterice, convulsii, encefalopatii, etc.  Se mai precizeaza ca aceste reactii au fost adaugate in lista datorita reclamatiilor (raportarilor) frecvente din partea populatiei, de varsta neprecizata,  si ca de aceea nu este posibil intotdeauna sa se stabileasca cu exactitate frecventa si  relatia de cauzalitate cu substantele ce compun vaccinul.

Cu toate acestea , CDC -ul (Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din USA) are o pagina intraga pe site-ul sau in care pretinde ca nu exista nici o legatura intre vaccinuri si autism !

Adevarul ? Ramane la latitudinea voastra sa decideti !

 

                                           Traducere de,

                                                   Mihaela Fidiuc