Informatii Cenzurate

Dincolo de adevarul oficial

„Nu traiesc intr-un balon. Autismul si vaccinurile”

by  Marcello Pamio – 28 aprile 2016

Sursa : http://www.disinformazione.it/autismo_vaccini2.htm

 

Statisticile din ziua de azi sunt impresionante : 1 copil din 68 (sau 14,7 din 1000 de copii pana in 8 ani ) este autistic. Acestea sunt informatii oficiale furnizate de CDC ( Centrul pantru Controlul si Prevenirea Bolilor din USA).

Cand insa se intampla ca fiul tau sa fie afectat de aceasta boala….. putina importanta mai au statisticile si totul isi pierde din semnificatie, la fel ca si viata unui parinte.  Medicina bajbaie intr-un  intuneric total si cum nu cunoaste (n.td : mai degraba nu vrea sa cunoasca) etiologia nu poate sa cunosca nici solutia, de aceea a inventat termenul de „Dereglari din spectru autistic” ( ASD) . Vorbe ce golesc de semnificatie problema, ba dimpotriva indeparteaza atentia de la nucleul central al bolii.  Probabil acesta este si scopul : sa se ascunda propria ignoranta.                                                                    ” Cum nu stim prea bine ce este autismul,  il numim Sindrom sau Dereglare….”

Ei, si cu toate ca se declara total ignoranti in privinta acestei boli, medicii sunt foarte buni in a ridiculiza sau a combate cu toate mijlocele ce le au la indemana ipoteza ca autismul s-ar manifesta ca urmare a unor daune provocate de vaccinuri.  Necaz mare daca cineva indrazneste sa vorbeasca in prezenta unui medic sau in cabinetul unui pediatru, il va vedea sarind de pe scaun !    Din fericire nu toti medicii sunt la fel si ca exemplu il amintim pe regretatul medic olandez Tinus Smits, autorul frumoasei carti ” Autismul, dincolo de disperare ! ” .   Dupa ce a studiat mai mult de 300 de persoane afectate de autism, de diverse stadii de gravitate, a ajuns la concluzia ca autismul este o patologie cu o etiologie multifactoriala. Intre aceste cauze, 70 % apartin vaccinurilor, 25 % administrarii medicamentelor sau alte substante toxice si 5% apartin patologiilor organice.  In cartea sa el vorbea de ceea ce vazuse si constatase din cazurile studiate de el si nu din dogme sau din ceea ce se spune in cursurile universitare redactate si sponsorizate de casele farmaceutice,  spunea din experienta sa personala urmarind copiii si incercand sa-i ajute sa se vindece !  Autismul deci este determinat de o acumulare de substante toxice si otravitoare ( provenite din vaccinuri si medicamente) dar si din cauza unor traume psihologice traite de mama pe timpul sarcinii.  In opinia lui Tinus Smits autismul nu e o leziune permanenta al tesutului cerebral, ci de o blocare a sistemului nervos ce impiedica functionarea normala a creierului . Cu alte cuvinte, autismul nu este o patologie fizica ci o patologie datorata dezechilibrului in functionarea normala a creierului. Un dezechilibru reversibil !  Exact contrariul a ceea ce afirma medicina !

Cine are dreptate ? O clasa medicala tot mai constransa de dogme pseudostiintifice si pilotata in totalitate de lobby-urile farmaceutice sau o persoana licentiata in medicina si care si-a dat toata silinta in a-si ajuta fiul, o persoana care a reusit sa se elibereze de sub dominatia Marilor Puteri (n.td :farmaceutice) si care a reusit sa vindece cu succes o multime de copii ?  Ganditi-va voi.

Aceasta introducere am facut-o pentru a prezenta cartea d-nei Federica Santi : ” Nu traiesc intr-un balon ” .                    Federica este o mama. O mama ca atatea altele care a urmat caldele recomandari ale medicilor, ale pediatrilor in primul rand, in ceea ce priveste sanatatea fiului sau.  A facut ceea ce ii cerea datoria sa de parinte sa faca : la fiecare chemare din partea dispensarului, l-a dus pe micutul Nicola sa i se faca vaccinurile oblogatorii !

” Am incredintat fiul nostru unor persoane care nici macar nu s-au deranjat sa ne informeze despre posibilitatea de a face un test pre- vaccinal, sau despre reactiile adverse ( amintind doar febra, nervozitatea si alte prostii de acest fel ) ”

Medicii  nu iau in considerare deloc riscurile ce decurg din vaccinare (care de-acum au fost stabilite) si care pot fi foarte grave ( nu numai autismul), nu informeaza parintii ca exista teste pre – vaccinale care  verifica situatia sisitemului imunitar al nou nascutului si mai ales nu explica in detaliu eventualele reactii adverse pe care vaccinurile le declanseaza.

” Lipsa de experienta si increderea oarba in sistemul sanitar national ne-a facut sa urmam in mod precis si meticulos prescriptiile calendarului de vaccinari, supervizat de un medic pediatru multumit. ”                                                             „Ultimul vaccin administat lui Nicola a fost acela care in esenta i-a dat lovitura de gratie. Vaccinul trivalent MPR (n.td : ROR)  ”

Pana la 22 de luni Nicola crestea normal si avea un vocabular respectabil.  Apoi , in putin timp atiudinea lui a inceput sa se schimbe …… /  De la un mare carnivor ce era,  Nicola a inceput sa refuze aproape toata mancarea care ii placea. Pentru urmatoarele sase luni s-a hranit exclusiv cu lapte din biberon si cu inghetata.”      Pentru a ajunge la colapsul comunicativ si relational care l-au adus intr-o stare de izolatie completa fata de lume. Intr-o zi, ca un fulger pe cer senin, ne-a parvenit stirea diagnosticului : Dereglare din spectrul autistic, frangandu-ne inimile in doua.

” Din acea zi am incetat sa mai respiram pentru a incepe sa gafaim. Am incetat sa mai mergem pentru a incepe sa schiopatam. Am incetat sa traim si am inceput sa supravietuim.”

Vorbele pe care nici un parinte nu ar vrea sa le auda vreodata pronuntate de medic sau, au fost spuse !                                Astfel incepe tragedia unei familii normale, ca oricare alta.  O familie in care mama si tata au pus doar in practica indicatiile impuse de a-si vaccina propriul fiu.  Si ei, in continuare ca buni parinti au urmat calea oficiala ducandu-l pe Nicola la nenumarate consultatii, controale, vizite si evaluari neuropsihiatrice.  Pentru luni intregi, micutul este intors pe toate partile. Total inutil.  Afara de dauna (leziunea) produsa, si-au mai si batut joc de noi.

Incet, incet, poate din disperare sau poate din intuitie, se intampla ceva care le schimba viata….

” In tot ceea ce ne era spus ca fiind neindoilenic, am inceput sa vedem fisuri. Si acest lucru a fost salvarea noastra. Am inecput sa ne indoim de ceea ce ne spuneau…”     Fisurile au inceput sa determine prabusirea Piramidei de certitudini oficiale,  aroganta si dogmele medicinei, scrie Federica.   Cunostintele, se stie , incep de la o intrebare… si toate punctele interogative i-au facut sa mearga pe o cale pregatitoare; si nu a fost cazual faptul ca au intalnit figuri importante ca Eugen Serravalle si insusi Tinus Smits, chiar daca doar simbolic, prin terapia sa CEASE ( Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression).

Si Statul, in tot acest timp ce a facut pentru Nicola si pentru familia sa ? La urma urmei este vorba de un copil lezat de excesul de zel al guvrnului care prin lege inoculeaza otravuri in diverse forme, in sangele unor creaturi de cateva luni, sub pretextul ca vrea sa le protejeze de foarte periculoasele boli exantematice.                                                                    Statul s-a indignat atat de tare incat a ajuns sa le taie pensia de invaliditate de 280 de euro pe luna !  Motivul ?  Parintii nu sunt demni de sustinerea Statului.  Erau demni atat timp cat au fost cuminti ascultatori ai Ordinelor, dar azi au devenit rai  parinti, eretici.  Vina lor cea mai mare a fost ca nu au mai crezut in protocoalele terapiilor oficiale care chiar daca nu ar fi dus la nici o imbunatatire a starii lui Nicola ( si medicii acest lucru il stiu foarte bine ) ele raman totusi terapii oficiale care nu se pot pune in discutie.   Dar cel mai grav a fost faptul ca s-au indreptat catre alte cai; caci e bine sa se stie : alte cai exista.  Riscul de a-l vindeca pe Nicola de Dereglarea sa poate fi foarte periculoasa si destabilizanta pentru Sistem .

Cartea scrisa de Federica este povestea lor, de parinti normali care s-au trezit catapultati intr-o viata care nu era a lor, intr-un adevart cosmar.  Aceasta carte merita sa fie citita pentru ca este o datorie morala sa se ajute o familie cu un venit redus care incearca sa iasa cu fruntea sus din aceasta situatie de cosmar dar si pentru ca este un mesaj de speranta pentru toti acei parinti care traiesc acelasi cosmar. Un mesaj fundamental, care explica ca exista si alte cai.

„Am invatat ca instrumentul cel mai important de care dispunem pentru a impiedica sa fim calcati in picioare este cunostinta ”

Adevarul va va face liberi !

” Nasterea unui copil sanatos e un miracol, dar mentinerea sanatatii lui este o arta ”  – Tinus Smits

 

Traducera de ,

Mihaela Fidiuc