Informatii Cenzurate

Dincolo de adevarul oficial

Vaccinul DTP si ROR : reactii adverse si boli

Sursa :  http://www.vacciniinforma.it/?tag=bordetella-pertussis

Sa vorbim despre vaccinul trivalent DTP ( anti :difterie, pertussis, tetanos) ce a dezlantuit multe dispute in randul expertilor, si despre care in prezent se considera de multi ca ar trebui sa fie interzis.

DTaP sau DTP 

Probabil este cel mai mortal dintre toate vaccinurile, provoaca cele mai multe daune, dizabilitati si are riscuri mai mari chiar decat ROR (rujeola, oreion, rubeola) .  In 2012 epidemia de pertussis ( tusea convulsiva) ce se raspandi in USA (inregistrand un nr. de doua ori superior fata de cazurile inregistrate in 2011) a determinat ca numerosi epidemiologi si functionari din Sanatate sa admita ca vaccinul ar putea fi cauza.

Cauza ar putea fi foarte bine datorata si incarcaturii mai mari cu toxine continute in vaccin, care includ : formaldeide, hidroxidul de aluminiu, fosfatul de aluminiu, thimerosal si polisorbatul 80. ( si multe altele)

–  Aceasta inseamna ca orice vaccin DTP contine agenti cancerigeni, neurotoxici, imunotoxici si cu risc de sterilitate asemenea multor vaccinuri antigripale.  Aceste substante chimice tind sa se acumuleze in organismul copilului cu fiecare vaccin pe care il face, cauzand astfel DISTRUGEREA IMUNITATII.

In martie 2012, periculosi germeni noi de bacterii pertussis au fost individualizati in Australia.  Cercetatorii care au studiat aceste noi forme de bacterii au afirmat ca insusi vaccinul era responsabil de aparitia lor.  Cum s-a intamplat aceasta ?

B.pertussisTusea convulsiva se datoreaza in principal infectiilor cu bacilul Bordetela pertussis, dar este cauzata si de un alt agent patogen, numit B parapertussis si care este in stransa legatura cu B.p., dar de care vaccinul nu protejeaza.                     Asa incat,  cercetatorii au concluzionat ca :

„Vaccinarile au dus la o crestere de 40 de ori mai mare a coloniilor de B parapertussis in plamanii soarecilor de laborator. Cu toate ca mecanismul ce a stat la baza acestei cresteri nu este inca destul de clar, se ipotizeaza implicarea raspunsurilor distorsionate ale sistemului  imunitar ca urmare a vaccinului acelular.  Cu toate ca acest vaccin este extrem de eficient impotriva bacilului B pertussis, care cu ani in urma era „asasinul” din perioada copilariei, in prezent aceste date releva ca vaccinul poate contribui la cresterea incidentei acestei boli prin promovarea infectiei cu B parapertussis”.

Tusea convulsiva ( n.td :sau ” magareasca ” )

Este o boala ciclica cu cresteri naturale ce tind sa se verifice la 4-5 ani ; nu are nici o importanta care este rata de vaccinari cu DTP intr-o populatie. Vaccinurile utilizate in USA intre 1950 pana la sfarsitul anilor ’90, au fost estimate ca fiind in proportie de 63-94% eficiente, dar studiile au demonstrat ca imunitatea data de vaccin a scazut cu 40% dupa 7 ani.

In studiul de mai sus, cercetatorii au notat ca eficienta vaccinului era doar de 41% intre 2 si 7 ani, si un trist 24% intre 8 si 21 de ani .

In 1993 studiul national Encefalopatia la copii,  ( n.td.: studiu ce se pare ca a fost cenzurat, caci nu se mai afla pe site) a prezentat rezultatele in urma cercetarilor clinice sanitare, sociale, comportamentale si educative privind o acuta boala neurologica la copii in primii ani de viata.  Reultatul a fost ca s-a gasit o crestere de 4 ori al riscului estimat a encefalopatiei datoarita vaccinului antipertussis. Aceste vaccinuri nu sunt recomandate copiilor de 7 ani si nici batranilor, din cauza reactiilor adverse ce sunt in crestere.

In 1994 un alt studiu al Practice Research Journal  a revelat ca copiii de 7 ani si batranii care au primit un vaccin DTP sau DT , au avut multe reactii adverse.  Intr-un alt studiu publicat in   Journal of American Medical Association ,  se arata cum copiii vaccinati impotriva tusei convulsive aveau de sase ori mai mari probabilitati de a contracta astma.  In  2004 un studiu publicat in  BritishMedical Journal  , a revelat cum prevalenta de a avea astma si probleme de respiratie la subiectii nevaccinati era cu 50% mai mica decat cei care fusesera vaccinati cu 3 doze sau mai multe de vaccin antidifteric si antitetanos.

Cercetatorii au mai semnalat in OSMA Journal , faptul ca vaccinul pentru tusea convulsiva poate cauza daune cerebrale de durata si permanente.  In  Journal of Pediatrics , cercetatorii au aratat cum au gasit o corelatie intre vaccinul DTP si o crestere trazitorie sau o reiteratie a apneei.   New England Medical Journal   in 2001  a referit ca vaccinul DTP creste riscul de convulsii febrile in mod semnificativ.  Diverse alte citate din diverse studii de cercetare   demonstreaza legatura dintre vaccinul DTP si complicatii neurologice, daune ale sistemului nervos central, moarte neasteptata, linfoadenita cervicala si convulsii.

In realitate, nu este niciodata nevoie de vaccinul antitetanos, indiferent de varsta voastra sau de pozitie.

Vaccinul ROR (rujeola, oreion, rubeola ) 

In USA, copiii de obicei sunt vaccinati impotriva acestor boli, iar CDC ( Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor) recomanda de a se incepe vaccinarea cu prima doza intre 12 si 18 luni,  iar a doua doza intre 4 – 6 ani.                                 Insa tot mai multi parinti si-au exprimat temerile legate de presupusa corelatie  dintre vaccinul ROR (MMR) si autism si vaccin si boala Crohn ( inflamatia intestinului ).  Astfel un numar tot mai mare de parinti au decis sa nu-si mai vaccineze copiii cu vacinul trivalent ROR (MMR) .

Dr. Andrew Wakefield, gastroenterolog englez , a atras atentia nationala asupra legaturii dintre aceste boli si vaccinul trivalent ROR , intr-un studiu din 1998.   El a afirmat ca, combinatia dintre cei trei virusi intr-o singura injectie poate fi extrem de periculoasa si a declarat ca daunele provocate de acest vaccin vizeaza intestinul, eliberand toxine care apoi ajung la creier (autism ).

Oreionul este o boala infectioasa de rutina.   In rare cazuri mai grave, poate da complicatii dar este mult mai necesar sa se evalueze acest risc comparandu-l cu cel al efectelor vaccinului, stiut fiind ca vaccinul mai contine pe langa virusi si alte substante toxice ( aluminiu etc). Dovada a fost publicata in publicatii medicale de catre Brian Hooker , constand intr-o analiza completa a datelor apartinand CDC-ului din 2003, ce reveleaza o crestere cu 340% al riscului de autism la copiii afro-americani ce au fost vaccinati cu vaccinul ROR . 

O noua analiza a datelor utilizate de un studiu danez in 2002 de catre dr. Samy Suissa de la McGill University din Montreal a constatat ca copiii vaccinati cu ROR aveau cu 45% mai multe probabilitati sa dezvolte autismul fata de cei nevaccinati. Exista multe studii care incearca sa nege faptul ca exista o legatura intre acest vaccin si autism, dar pentru toate e posibil sa se demonstreze ca sunt imperfecte in diverse moduri.

        9 motive pentru care vaccinurile reduc imunitatea noastra  

  Vaccinurile contin multe substante chimice si metale grele (mercur, aluminiu) care sunt prin ele insasi „imunosupresoare”. Mercurul provoaca in mod real schimbari in activitatea limfocitelor si diminueaza vitalitatea lor.

        – Vaccinurile contin atat tesuturi straine cat si fragmente de ADN si RNA  straine organismului uman, care actioneaza in directia suprimarii sistemul imunitar.

          – Vaccinurile altereaza raportul celulelor T ( ajutor/supresor)  la fel ca in cazul SIDA. Acest raport este un indicator chimic esential pentru functionarea normala a oricarui sistem imunitar. 

         – Vaccinurile altereaza activitatea metabolica a celulelor PMN  (polimorfonuclear) si reduc capacitatile lor chemiotoxice. Aceste celule reprezinta apararea ce o pune in act organismul nostru in fata bacteriilor patogeni si virusilor.

          – Vaccinurile suprima imunitatea noastra pur si simplu prin faptul ca supraincarca sistemul imunitar cu materiale straine, metale grele, agenti patogeni si virusi. Metalele grele incetinesc functionarea sistemului nostru imunitar, in timp ce virusii (inoculati cu vaccinul) cresc si se multiplica. 

          – Vaccinurile blocheaza sistemul limfatic si ganglionii limfatici cu mari molecule proteice ce nu au fost suficient dezagregate pentru procesele noastre digestive. Acesta este motivul pentru care vaccinurile sunt in relatie cu alergiile.

          – Vaccinurile saracesc organismul nostru cu substante nutritive vitale : vitamina C, A, zinc – ce sunt necesare pentru un sistem imunitar puternic. Aceste substante activeaza sistemul imunitar, hraneste globulele albe si macrofage si le ajuta sa functioneze in mod optimal.  

          – Vaccinurile sunt neurotoxice si incetinesc nivelul transimiterii impulsurilor nervoase si de comunicatie la creier si alte tesuturi. Acum se stie ca unele limfocite comunica direct cu creierul prin intermediul unei complexe serii de neurotransmitatori.  Alterand acesti factori se va ajunge sa se distruga imunitatea organismului. 

           – Vaccinurile suprima imunitatea celulara in momentul cand sunt injectate.  Adjuvantii sunt emulsii de ulei, compusi minerali (metale grele), produse bacterice si liposomi ( ce permit eliberarea treptata a substantelor din vaccin) .  Efectele colaterale ale adjuvantilor includ hiperactivitatea celulelor B, ducand la niveluri patologice productia de anticorpi , ca si reactia alergica la adjuvantii insusi.

Traducere de,

Mihaela Fidiuc