Informatii Cenzurate

Dincolo de adevarul oficial

VAXXED: Robert De Niro victima Festivalului sau

Sursa : https://autismovaccini.org/2016/03/28/vaxxed-robert-de-niro-vittima-del-suo-festival/

Robert De Niro a facut un anunt in care spunea ca este tatal unui copil autistic si ca sustine divulgarea filmului documentar  “ VAXXED : de la ocultare la catastrofa “  la TriBeCa Film Festival, a carui co-fondator este si el.

Cu  totii am aplaudat si sarbatorit actiunea acestui mare om,  pentru ca apoi sa aflam ca aproape dupa 24 de ore de la acest anunt s-a decis ca filmul a fost cenzurat si nu va mai fi prezentat la Festivalul Tribeca, deoarece “ o masa de contestatari” au amenintat si au facut presiuni de tot felul asupra organizatorilor.

Atunci, dupa tot acest vartej de controverse, am pornit sa facem ceva investigatii pentru a vedea cui apartine efectiv, “Tribeca Film Festival “ . Si, cine stie de ce , nu am fost deloc surprinsi de rezultat !!!

 

Craig M.Hatkoff  este un investitor imobiliar si filantrop american, din New York.

Impreuna cu Jane Rosenthal, care este sotia lui Hatkoff, Robert De Niro a fondat Tribeca Film Festival si Tribeca Film Institute in 2002.

Sora lui Hatkoff, Susan, este casatorita cu investitorul miliardar Alan Patricof.

Ei si de aici problema devine tot mai interesanta.

alan patricofAlan Patricof este un investitor american, unul dintre pionierii capitalului de risc, un “peste mare” , foarte apropiat de Bill si Hillary Clinton.

Patricof a fondat Apax Partners, care este astazi una dintre cele mai mari societati de investitii private la nivel global.

Apax Partners ha acquisito la società Marken : Apax a achizitionat societatea Marken specializata in productia de vaccinuri si studii clinice, precum si alte societati ca de exemplu : Sofinnova, cu interese in sfera vaccinurilor si experimentelor clinice.  De asemenea Apax Partners a investit si in alte societati partenere cu Sofinnova, care fabrica produse sanitare: CoreValve, Biolipox, Newron, NicOx, IDM, Galapagos, Hybrigenics, Synt:em, neuro3d, Neurotech, Affymax, Compugen, D-Pharm, Zymogenetics, Lorantis, Medeus Pharma, Wilex, Astex, etc.  Multe din aceste societati le puteti repera cu usurinta cautand pe Google . “ vaccini Apax Partner “.

Ajunsi la acest punct, credem ca nimeni nu va mai fi surprins sa afle ca fiul lui Alan Patricof, Jonathan Cale Patricof, este presedinte la Tribeca Enterprises , adica societatea care detine si gestioneaza Festivalul de Film Tribeca.

Dupa ce am citit aceasta scurta poveste privind Tribeca Festival Film si proprietarii sai, rezulta tot mai verosimil faptul ca Robert De Niro a fost victima Festivalului sau cu nelipsitele legaturi intre Big Pharma si oamenii influenti din finantele si politica USA, intre care Hillary Clinton ocupa rolul de “regina” a Industriei farmaceutice.

In incheiere

In toata aceasta poveste a fost implicata si Fundatia Sloan din New York, si iata de ce.

Fundatia apartine lui Alfred P. Sloan, un colaborator nazist, promotor al eugeneticii, care sustine propriile convingeri extravagante, asupra modului in care pot fi utilizate mijloacele medicale pentru a reduce populatia mondiala, si a carei retea financiara de influenta este tesuta in jurul propagandei politicii de vaccinari.

Fundatia Sloan, in mod aparent altruistica, a finantat Community Blood Council of Greater New York, care a contribuit la infectarea a mai mult de 10.000 de persoane hemofilice cu virusul HIV. (SIDA).  In plus aceasta fundatie detine actiuni la  Merck & Co, al carui presedinte George W. Merck a fost director la sectorul arme biologice al USA. Tot aceasta fundatie a furnizat si vaccinurile impotriva hepatitei B si a poliomelitei, ce au fost suspectate de transmiterea virusului HIV .

 

Traducerea de ,

Mihaela Fidiuc