Informatii Cenzurate

Dincolo de adevarul oficial

Documentarul VAXXED retras de la Festivalul de film Tribeca ,in urma presiunilor facute de cenzura

  Sursa :  http://www.ageofautism.com/dr-andrew-wakefield/

La sfarsitul acestei saptamani (n.td. : sfarsitul lunii martie 2016) filmul VAXXED –     “ de la ocultare la catastrofa” , a fost retras de catre organizatorii Tribeca Film Festival  ca urmare a presiunilor si amenintarilor la care au fost supusi, pentru a nu permite vizionarea acestui film din cauza continutului sau – spun ei- “controversat”

Jane Zucker, Comisarul pentru Sanatate a orasului New York, a facut o declaratie in favoarea cenzurii cinematografice subliniind in anuntul sau public ca “vaccinurile nu cauzeaza autismul “ . Totusi, in numele cetatenilor statului New York, multe personalitati de varf , din lumea medicala si juridica, si-au exprimat totalul dezacord cu declaratiile  doctoritei Zucker, cerandu-i in mod respectous sa furnizeze studii credibile si dovezi inconfutabile  care sa demonstreze sa autismul nu poate fi indus vaccinuri.  Simpla atacare a studiilor efectuate de dr.Andrew Wakefield, fara sa fie furnizate dovezi ulterioare , nu mai reprezinta o baza suficient de credibila pentru cetateni, si nici nu justifica, ca orice functionar al Sanatatii sa declare ca vaccinurile nu cauzeaza autismul. In esenta, credibilitatea Institutiilor  Sanitare a esuat definitiv in urma tacerii lor, in urma distorsiunilor si inventiilor bazate pe nimic.

  De ce filmul Vaxxed e atat de important si trebuie neaparat sa fie vizionat ?

Pe data de 7 si 8 Iunie 2000  un grup de persoane de la CDC ( Centrul pentru controlul si prevenirea bolilor )  si reprezentanti ale lobby-urile farmaceutice s-au intalnit pentru o Conferinta in Simpsonwoods, un loc retras din Atlanta. La Conferinta trebuia sa se discute despre noile dovezi ce demonstrau in mod clar o legatura intre vaccinuri si leziunile cerebrale la copii.  Transcrierile de la aceasta Conferinta  arata comentariile facute de unii dintre acesti reprezentanti, care ar fi putut fi implicati intr-un proces contencios, si care ar fi fost destul de “problematice” pentru industria farmaceutica.  In final participantii fura de acord sa ascunda publicului dovezile descoperirilor la care ajunsera cei de la CDC si de la Merck , privind leziunile cerebrale cauzate de vaccinuri si sa tina pentru ei, departe de “maini  mai putin responsabile” ,  documentele. (n.td : daca asta nu e MAFIE SI CRIMINALITATE , atunci spuneti voi ce e ? )

Cam in aceeasi perioada, a anului 2000, programul vaccinarilor pentru copii in USA  a fost triplicat, si odata cu el si numarul copiilor cu autism a ajuns la stele : 1 caz la 60 de copii.  Putin dupa aceea , circa 5000 de familii au prezentat cereri de despagubiri la Curtea Federala, relativ la leziunile cerebrale ce le-au suferit fii lor si care au fost diagnosticati cu autism ca urmare a vaccinarilor administrate cu noul calendar de vaccinari.  Acest fapt este bine cunoscut sub numele de The omnibus autism proceeding     ( OAP) . Simptomele aparute la fiecare copil erau intru totul similare. Expertizele medico –legale declarau deschis ca “ copii perfect sanatosi s-au imbolnavit de autism dupa ce le fusesera administrate multiple vaccinuri. ”  

In 2003 Curtea Federala individualiza 6 cazuri “esantion” pentru a reprezenta pe cei 5000 de contenciosi.  Unul din cazuri era cel al lui Hannah Poling, a carei sentinta fu data in cea mai absoluta discretie, in 2007, si care a fost considerat ca cel mai semnificativ intrucat fu recunoscuta  dauna (leziunea) mitocondriala si autismul aparut la fetita , din acuza multiplelor vaccinari.     Acestui caz ii urma un altul, identic, a unui baietel din New York.  Totusi fata de Hannah, cazul sau fu respins impreuna cu toate celelalte. Si acest lucru este uluitor deoarece in cazul Hannah medicul expert al Guvernului a declarat sub juramant ca vaccinurile ce i-au fost administrate fetitei au fost cauza unei “supra incarcari metabolice” cu consecinta unui “autism si leziuni cerebrale induse de vaccin”.

Acest raport al expertului Guvernului, pe parcursul diverselor audiente, fu cerut sa fie admis ca proba, dar nu fu inclus in dosarul probelor pe care Departamentul Justitiei il cerea pentru analizare in diversele audiente. Dimpotriva, aceasta marturie fu discutata si rezolvata intr-un contencios secret.  Astfel, proba cea mai convingatoare, ca vaccinurile au indus autismul in cazul Hannah, a fost inca o data ascunsa publicului larg.   (……..)

In 2008 Jon Poling, neurolog la Johns Hopkins Hospital, anunta publicul ca fiicei sale  Hannah, bolnava de autism ca urmare a vaccinurilor facute la 18 luni, i s-a acordat o indemnizatie de catre Tribunalul pentru vaccinuri.

CDC-ul intr-un document public semnat de Julia Gerberding, afirma ca, cazul Hannah Poling era “rar” si nu trebuia sa fie generalizat la copiii “normali” .  Dupa cateva zile aparu un alt anunt , din partea familiei Hiatt care anunta public ca fiica lor autistica, Madison fu recunoscuta ca victima a vaccinurilor de catre tribunal . Apoi aparu anuntul familiei Banks, si tot asa urmara anunturile altor familii.

Marea majoritate a celor 5000 de cazuri de autism aflate in discutie se concluzionara in mod negativ in 2010, deoarece nu ar fi demonstrat o baza medicala plauzibila de cazualitate , pentru a putea beneficia de o compensatie in conformitate cu legea in vigoare. Oricum, succesiv se afla ca 83 din 101 familii fura despagubite de catre Guvernul American, dupa cum evidentiaza US Court Federal Of Claims  si Avvocati protagonisti delle sentenze, un articol al American Academy of Pediatrics si cateva editii extraordinare ale canalului Fox News.

Pe parcursul dezbaterilor, dovada dr. Wakefield oferita in cazul familiei Cedillo fu falsificata de catre reprezentantii de la CDC si Merck astfel incat sa fie exclusa ca dovada. Evident aceasta actiune era in acord cu decizia ce fusese luata la Conferinta Simpsonwood -2000 , pentru a ascunde publicului informatiile privind legatura intre vaccinuri si autism, prezentate de pagubiti la Curtea Federala .

Din zece studii guvernative conduse in SUA pentru a evalua problema cazualitatii dintre vaccinuri si autism, mai mult de jumatate sunt falsificate si necredibile.

Aceste stiri ar merita sa fie pe primele pagini ale oricarui ziar care se considera demn de a face jurnalism onest in aceasta tara  unde se continua a se striga ca dr. Wakefield ar fi coruput. Dar inca si mai nelinistitor decat “crucificarea” dr. Wakerfield,  pe 27.08.2014 , dr. Brian Hooker, biochimist si tatal unui copil autistic , a publicat extrase din convorbirile telefonice a unui medic cercetator  – William Thompson, reprezentatnt al CDC – in care acesta marturisea despre existenta unor fraude astronomice, distrugerea de documente vitale si minciuni prezentate la audientele facute de Congresul Statelor Unite in 2001 privind corelatia intre vaccinul trivalent MMR ( n.td : ROR ) si autism.   

Reprezentantul in Congres pentru Florida, Bill Posey a tinut un discurs in fata Congresului SUA (vezi : discursul in fata Congresului USA )cerand ca dr. Thompson sa fie citat in instanta si chemat sa raspunda pentru fraudele comise in cercetare, fraude pe care el insusi le-a marturisit.   Congresul insa nu a facut nimic.

Toti producatorii de vaccinuri fug precum iepurii cand  trebuie sa comenteze studiile falsificate a CDC privind corelatia dintre vaccinuri si autism, insa contiuna sa atace cercetarile facute de dr. Wakefield si filmul Vaxxed, fara a aduce nici o dovada in sprijinul faptului ca “ vaccinurile nu cauzeaza autismul” .  Pentru ca punctul crucial este acesta : vaccinurile cauzeaza autismul !!!  

Poul-thorsen

 Alte studii falsificate si de care CDC  avea cunostinta, sunt cunoscute ca “ studii daneze” care aveau pretentia de a demonstra ca vaccinurile nu cauzeaza autismul.  La aceste studii a participat dr. Poul Thorsen, alias America Top Ten Most Wanted Fugitives – adica unul din primii zece cei mai cautati fugitivi din Statele Unite.

Aceste studii, sunt la fel de corupte si de neincredere ca si studiile in care figureaza numele Frank DeStefano de la CDC din Atlanta, dupa cum a declarat in repetate randuri la audientele la care a fost convocat “pocaitul “ dr. Thompson.

Dr. Thompson, care figura ca prim cercetator al CDC in studiile daneze, a fost acuzat ca a delapidat fondurile ce cercetare si in prezent a fugit in Danemarca, ascuns pe undeva.  Si atunci, ne intrebam, cum de toti cei care sustin teoria ca “vaccinurile nu cauzeaza autismul “ au uitat tocmai aceste fapte ?

Si tocmai aceste personaje : Thorsen, DeStefano, Thomson sunt principalii cercetatori ai CDC care au condus studii frauduloase si care sunt invocate la audiente, ca dovezi din partea guvernului, pentru a demonstra ca nu exista legatura de cazualitate intre vaccinuri si autism.

Intr-o alta cauza federala, ce este in curs in Pennsilvania, ex-cercetatori de la Merck au acuzat actualul furnizor de vaccin MMR (n.td : ROR-in rom.) pentru ca a falsificat dovezile privind eficienta vaccinurilor trivalente.

Asta inseamna ca, daca se va demonstra ca este adevarat, producatorii cunosc foarte bine faptul ca vaccinurile trivalente MMR cauzeaza leziuni cerebrale la copii din 1999, si toti acesti copii care s-au imbolnavit de autism, vor ramane asa pe viata pentru simplu motiv ca vaccinul trivalent nu functioneaza. Iar pe de alta parte, toata literatura stiintifica produsa de atunci incoace, trebuie aruncata in primul tomberon de gunoi intrucat rezulta nedemna de incredere.

In fine, merita sa mai spunem ca in pofida miilor de persoane lezate de oricare vaccin, ( intre care si vaccinul trivalent MMR) in Statele Unite nu exista nici o responsabilitate pentru producatori.  Chiar daca unei persoane lezate i se acorda o indemnizatie de catre un Tribunal special instituit de Congres in 1986, legea protejeaza producatorii de orice forma de responsabilitate civila, pentru “a proteja sursa de vaccinuri” .  Si totusi vaccinurile sunt atat de profitabile ca industriile nu ar avea nevoie sa fie exonerate de responsabilitatile ce le revin.

Cator cazuri li s-au acordat despagubiri ? 

Din 2006 si pana in 2014  s-au inregistrat 3.223 de plangeri din care 1.987 au fost despagubite. Din 1988 peste 16.206 de cazuri de plangeri au fost inregistrate, din care 14.164 au fost adjudecate : 4.252 au fost despagubite iar 9.912 au fost respinse.  Totalul compensatiilor platite a fost de cca 3,2 bilioane de dolari.

Prin urmare, ar cam fi cazul sa se deschida un alt proces  Nürnberg, pentru ca  responsabilii statali care mint in mod nerusinat populatia, si in aulele tribunalelor, sa fie judecati in functie de responsabilitati pentru crimele ce le-au comis impotriva copiilor si impotriva umanitatii.

                                           Traducere de,

                                                Mihaela Horhota

.