Informatii Cenzurate

Dincolo de adevarul oficial

M.E.S.

Mecanismul European de Stabilitate (MES) : ne va aduce mizerie si disperare    

de M.Pizzuti ; articol preluat de pe site-ul http://www.thelivingspirits.net/php/articolo.php?id_articolo=605&lingua=ita&id_categoria=12&id_sottocategoria=75

Tratatul MES ne va conduce la mizerie si disperare, lucru de care mass-media traditionala nu ne-a informat :

Scopul crizii financiare, in mod artificial provocata de “elite”, este acela de a impune statelor europene orice decizie luata de oligarhia financiara. Una din acestea este crearea de MES in saptesprezece tari europene.

Este o institutie financiara internationala cu sediul la Luxemburg, care oficial ar avea scopul de a acorda ajutor economic statelor in dificultate, dar care in fapt are drept scop eliminarea suveranitatii si autodeterminarii popoarelor.

Este vorba de un pact care, asa cum a stabilit Consiliul European, obliga statele sa se supuna unei autoritati despotice a unui nou organism european, caruia ii este conferita o independenta si o imunitate care il pune mai presus de orice lege.

Statele nu mai au nici macar posibilitatea sa trateze sau sa discute in mod democratic cu populatia, masurile economice de luat si trebuie doar sa se limiteze in a urma reformele structurale ( reduceri drastice in sectorul social, vanzarea de bunuri publice si liberalizari salbatice) impuse de fond.

Tratatul MES-ului confera in plus directorilor sai puterea de a cere in orice moment o marire a capitalului, fara ca guvernele sau parlamentele nationale sa se poata opune.

Din art. 32 al Tratatului rezulta ca bunurile, sediile si membrii MES-ului se bucura de privilegii si imunitate fata de orice forma de jurisdictie. Bunurile, disponibilitatile si proprietatile MES-ului nu pot face obiectul perchezitiei, sechestrarii, confiscarii, exproprierii sau orice alta forma de sechestrare sau confiscare derivate din actiuni executive, judiciare, administrative sau normative. Sediile MES-ului sunt literalmente definite “inviolabile”. Toate bunurile, disponibilitatile si proprietatile MES-ului sunt exceptate de restrictii, regulamentari, si controale de orice fel.  Deciziile MES-ului trebuie sa fie adoptate dincolo de orice control democratic : “ Membrii sau ex membrii Consiliului de guvernare sau Consiliului de Admninstratie si personalul care lucreaza, sau care a lucrat, sau care are raport cu MES, sunt obligati sa nu dezvaluie informatii protejate de secretul profesional. Ei sunt obligati, chiar dupa incheierea functiilor lor, sa nu divulge informatii care prin natura lor sunt protejate de secretul profesional”

Art. 35 confera imunitate de jurisdictie personalului pentru actele (faptele) indeplinite de el in exercitiul functiuni si inviolabilitate pentru toate inscrisurile si documentele oficiale redactate.
Orice chestiune inerenta interpretarii sau dispozitiilor de aplicare a normelor tratatului este supusa deciziei acelorasi organe ale institutiei.                                            MES este condus de un consiliu de guvernatori, de un consiliu de administratie si de un director general. Statele membre se angajeaza neconditionat si irevocabil sa verse MES-ului orice suma le va fi ceruta si sa adopte masurile economice stabilite de el. Aceasta obligatie este irevocabila caci si in cazul in care ar fi alegeri in statul in cauza, si s-ar forma un nou parlament contrar acordurilor cu MES, tratatul va trebui oricum sa ramana in vigoare.

Capitalul initial al MESului este ca si cum cineva v-ar fi spus .” Voi imi incredintati banii vostri iar apoi eu ii gestionez in urmatoarele conditii :

  1. nu aveti dreptul sa-mi cereti lamuriri despre cum ii cheltui si nu puteti efectua nici un fel de control asupra gestionarii mele. Decid eu ce informatii sa va dau si prin ce modalitati ;
  2. in afara de suma initiala sunteti obligati sa imi virati toate sumele pe care vi le voi cere in timp.
  3. daca aveti nevoie de un imprumut, voi decide eu daca vi-l acord si in ce conditii;
  4. in cazul ca vor rezulta ilegalitati financiare, nereguli sau chiar crime grave nu ma veti putea denunta, mai putin in cazul in care va dau eu autorizarea.

Acceptati ? Nici o persoana lucida la minte nu ar putea sa tolereze vreodata conditii asemanatoare, si totusi starea de hipnoza colectiva creata de “elita”, datorita monoplolului mijloacelor de informare, consimte ca state intregi suverane sa le accepte.

Dar aspectul cel mai nelinistitor al problemei este ca, controlul mental al maselor este atat de evident incat clauzele Tratatului in loc sa fie secrete pot fi publicate on-line pe fondul unei indiferente generale.

Populatia se increde orbeste in “transparenta” organelor de informare institutionale, incat considera ca, daca ar fi un pericol real, mass media s-ar ocupa de acest subiect.

Sursa : “Revolutie neautorizata” – M. Pizzuti

In aceasta carte M. Pizzuti enumera o impresionanta lista cu dovezi obiective in masura sa demoleze orice dubiu cu privire la adevaratele scopuri urmarite de actuala clasa politica din toata lumea ( de la Obama la Monti, de la Papademos la Draghi, etc) si de elita financiara care a mandatat-o si despre ceea ce se va intampla in viitorul apropiat daca nu vom face ceva sa le evitam.
rivol

Cand un guvern depinde de bancheri pentru bani, acestia si nu capii guvernului vor controla situatia, dat fiind ca mana care da este deasupra mainii care primeste….banul nu are tara natala si bancherii nu au patriotism si nici decenta : singurul lor obiectiv este profitul

                                                                                                        

Napoleone Bonaparte

“Cred ca institutiile bancare sunt cu mult mai periculoase pentru libertatea noastra decat sunt armatele. Ele au pus deja in picioare o aristocratie care a atacat Guvernul cu dispret. Puterea de a emite moneda trebuie interzisa bancilor si restituita poporului, caruia ii apartine. “

Thomas Jefferson

Individul este intr-o mare dificultate cand se gaseste fata in fata cu o conspiratie enorma incat nu poate crede ca exista”
                                                                                         J. Edgar Hoover, ex direttore dell’FBI
“ Ceea ce se petrece in lume nu este intamplator. Sunt evenimente ce se succed si au legatura cu chestiuni nationale sau comerciale; si marea majoritate a acestor evenimente sunt inscenate de aceia care gestioneaza banii”

Denis Healey. ex ministro della Difesa britanni